#72 Lopetin polttamisen??????

Helouu


Noniin, 2015. Vuosi on alkanu ihan jepasti. Koht 3 viikkoo ilman tupakkaa. Lopetin polttamisen 31.12.2014 klo 23:59 haha.

Mitään kummosia vieroitusoireita ei oo ollu. Ekat kolme päivää ajatteli tupakkaa mut sen jälkeen korkeintaan kerran päivässä, välillä ei käy edes mielessä. Oon nähny 4 tai 5 kertaa unta tupakoinnista. Poltin ~7 vuotta ja lopetin ilman mitään nikotiinijuttuja. Ei oikeen kiinnosta sponssata lääkeyhtiöitä vetämällä ylikallista "lääkepurukumia" (hieno myyntinimi, se vaan ei ole lääke..), tai mitään muutakaan, kun siitä nikotiinista alunperin yrittää päästä irti. En näe järkeä korvaavissa tuotteissa, enemmänki lääkeyhtiöt vaan repii rahat muka "hoidoilla". Vitut. Jos haluat lopettaa niin sitten lopetat. Ei epäonnistuminen tietenkää maailmanloppu ole, mutta lopettaminen on vain susta itestä kiinni.

Ja joo, en jaksa kirjottaa tähän nyt mitään "Tupakka tappaa!!111" uliuli valistuksia, koska koko elämä nyt on vaan pelkästä onnesta kiinni. Tietty omilla valinnoilla voi vaikuttaa terveyteen, mutta mistä sitä ikinä tietää huomisesta muutenkaan. Tiedän että tupakoinnin vaarojen mainostaminen ei saa ketään oikeestaan lopettamaan. Kaikki tietää ne vaarat. Luin koko joulukuun kaikenlaisia blogeja, keskusteluita ja pari kirjaaki tupakoinnista ja tajusin koko homman. Mutta ketään ei voi pakottaa lopettamaan, se pitää lähtee itestään, muuten se ei onnistu. Jos joku tän tekstin lukija miettii lopettamista niin kandee lukee Allen Carr:in kirja "Stumppaa Tähän!".

Joo ja muihin aiheisiin. Aamulla oli -21'c ulkona ja nyt on kai jotai 10 ja meitsi vaihteli tänään järjestyksen tääl asunnos. Tekis mieli alkaa ettiä uutta kämppää, vaikka oon täs nykyisessä asunu vasta puol vuotta. En tiiä. Ensinnäkää, tänne ei saa oikeen mitään laitettua seinille koska melkeen kaikki seinät on betonia. Kattorajassa ei oo listoja nii sieltä ei saa mitään roikkumaan. Tapetit ei oo mun makuun, koska oikeesti, vihree ja valkonen ei sovi yhteen. Kenen lie idea..
Sijainti kyllä on hyvä ja niin edespäin, mutta mihinkä sitä nyt ikinä oliskaan tyytyväinen, hah.

Mitäs sitä sitte. Pitäis kai keksiä jotain tekemistä. Hyvä parveke menee hukkaan ku sielläkää ei *pidä* enää seisoskella.

Nojoop, meitsi jatkaa vaik musan kuuntelua ja silleesti. Son moroo!















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti