#76

Haudi


Teki mieli viel kirjottaa toinenki teksti.

Tossa soittelin parisen tuntia kitaraa ja tuli kauhee himo päästä taas kunnon treenikselle soittaan nii kovaa ku vaan lähtee. Meil edellisen bändin kans oli eka treenis yhellä nuorisotalolla, mutta siellä ei esim ilta 9 jälkeen saanu enää soittaa. Ja muistaakseni se vielä vaihdettiin että ilta 8 jälkeen ei saanu enää soittaa musaa, mutta siellä sai oleskella. Eikä siellä tietenkää saanu dokaa koska, noh, nuorisotalo..En tiiä onkse vielä toiminnassa, mut se oli ihan jees paikka. Vaikkakin aika tiukkapiposta meininkiä noiden sääntöjen kanssa.

Sit toi viime treenis oli sellane omakotitalo jossai tuolla ja siel ei kukaa välittäny mihin aikaan soitti ja sisälläki pysty polttaan ja niin edespäin. Just sellane ku oikee treenis kuuluis olla.

En tiiä nykyään yhtään millasia tiloja täälläpäin on soittamiselle, niistä kun yleensä ekana leikataan jos kaupungin pitää jotain muutoksia tehdä, tai siis nuorisojutuista nyt yleensäki. En muista lopetettiinko se nuorisotalo sillon ku sieltä lähdettiin vai miten se meni.. Mut kuitenki. Varmasti joka kaupungissa on tiloja tyhjillään ja ne kelpais todella hyvin bändeille. Vaikka sitten sääntöjen kans, mut kuitenki että olis tiloja missä vois soitella joko yksin tai kavereiden kans.

Tälleen ku asuu kerrostalossa nii ei oikeen voi soitella, varsinkaan iltasella. Tottakai voisin kuulokkeet laittaa vahvistimeen, mutta en omista tällä hetkellä langattomia, joten ne johtojen kans sekoilut on perseestä. Plus ei oo mitää kunnon musakamoja että vois vaikka suoraan koneelle nauhottaa raitoja, mutta kun kaikki maksaa aina rahaa, eikä tollaset oo tällä hetkellä mun sijoituskohteina.

Mut jees, kai sitä joskus on taas treenis. Tsau!



Meitsi joskus siel nuorisotalolla. aika gläm

ja toine


















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti