#78 Kesäh

Helou.


Juon kahvia. Yllättikö?

Se on taas kesä meneillään. Yllätyin jälleen kerran kun huomasin että on jo kesäkuu. Ja puoliväli. Ja kohta huomaan että on elokuu. No mut, ei pitäis ajatella päiviä numeroina, vaan nauttia niistä nyt.
Se olis juhannus ja kaikkee tänä viikonloppuna. Jotain sukujuttuja tietty..

Voispa lähtee johki kesämökille, joka olis järven rannalla. Siel sitä sit kivasti löhöis ja nauttis jotain raikasta juomaa samalla ku aurinko porottaa ja linnut huutaa niin perkeleesti ja sit tulee hyttyset ja naapurin pertti rähisee alasti kännissä kirveen kanssa ja lokit paskoo päälle ja sit alkaaki sataan ja tulee helvetin kylmä tuuli ja kohta tulee rakeita ja huomaat että makkarat unohtu ostaa ja tottakai kaupat meni just kiinni ku tajusit ettei oo safkaa ja silleen. No ei. Pä.

Mut siis johki mökille jos pääsis niin olis kyllä jees. Tää on toinen kesä ku oon täällä kaupunkimaisemissa ja on kyllä aika heikosti tekemistä.

Lapsena oli jees ku isovanhemmilla oli oma mökki ihan järven rannassa ja siel vietettiin kyl aika paljon aikaa serkkujen jne kans. Harmi vaan että ne maanomistajat oliki lopulta aika mulkkuja.

Oon myös odottanu kesäsateita ja ukkosia paljon. Tossa viime viikolla oliki jo ukkonen. Istuskelin partsilla, kuuntelin Queeniä ja katoin ku salamoi. Ja nyt on parina päivänä satanu aika kovin, viimeks viime yönä. Se on aika hienon näköstä kun aurinko paistaa/laskee ja sataa vettä. Silleen ku se sadevesi oikeen hohtaa hienosti.

Nyt paistaa aurinko.

Pitäis laittaa akustiseen kielet kuntoon niin vois jammailla parvekkeella. Ja nurmikolla. Paitsi nurmikolla on hankala jammailla. Tajusitko????!1

Kai sitä vois hakee toisen kupposen kahvia ja suunnitella tulevia suunnitelmia.

Hyvää kesää niille joille tulee hyvä kesä!





2 kommenttia:

  1. Heei lasu :)
    Luin tässä vähän sun vanhoja tekstejä läpi, oon ennenkin tänne sun blogiin päätynyt mut en tiennytkää, että mietit asioita niin syvällisesti! Tosi mielenkiintoista lukea sun tekstejä ja huomata, että en oo ainut joka pohtii asioita vähän pidemmälle.
    Kiinnostuksia näyttää sulla olevan samoja kuin mullakin, esim. psykologia ja politiikka.
    Mun piti kirjoittaa tähän jotain tähdellistä, mutten muista enää mitä, joten sanon vaan että vaikutat tosi rennolta ja mukavalta ihmiseltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka :) kiitti kun oot eksyny lukemaan mun blogia ja kiva kuulla etten oo ainoa joka miettii kaikenlaista vähän syvemmälle :)

      Poista