#79 Lällää

Helloo


Jaahas se olis taas elokuu niinku viime blogitekstissä arvelinki.

Kesästä nyt ei oikeen osaa sanoo juuta eikä jaata. Parasta oli ku sisko ja sen miesystävä tuli Suomeen vieraileen pariks viikoks. Muuten sit oli aika perus chillailukesä.

Kaikki valitti siitä kuinka aurinko ei paista ja on kylmää yhy.
Ei muuten varmasti ollu kylmä kesä, ainakaan täälläpäin.
Mä olin ilonen ku välillä sato ja ukosti, koska toi kuumuus oli aika hiostavaa lopulta.
Parvekkeella oli vähän väliä 30-34 astetta ja aurinko paisto suurimmaks osaks viikosta.
Nytki ollu helteitä ja mitä kaikkee, kuuma kuuma ja kuuma. Jos aurinko paistaa, mun parvekkeella on tosiaanki se perus 30 astetta ja se arska paistaa iltaan asti.

Muutama jepa ukkonenki oli. Tosiaan olis saanu olla enemmänki mutta eiköhän niitä viel kerkee tulla.

Syksylle ei oo muutaku duunisuunnitelmia.
Musa-, ja videojuttuja pitäis väsäillä aika paljo ja sen sellast zippoilua.

Laitoin just BFMV uusimman Venom (Deluxe Edition) albumin tilaukseen. Tilasin levyjä netistä viimeks varmaan joku 5-7 vuotta sit. Wou. Anyway, julkaisupäivä on tän viikon perjantaina enkä malta odottaa enää. Olis tehny mieli tilaa sata muutaki albumia ja bändipaitoja ja seinälippuja mutta sen jälkeen loppukuu syötäiski sit niitä levyjä.

BFMV olis muuten marraskuussa tulossa stadiin. Taidan lähtee kattoon, kuka on messis? Majotus pitäis kai myös hankkia ettei tarvii yöjunalla tulla takas.
Ja just aloinki miettiin että junaliput stadiin ja takas on jotain 140€ luokkaa. Ei huhhuh. Täältä lentäminenki on paljo halvempaa. Oikeesti. Lentokoneella sama matka lentäen on halvempaa ku junalla matkustaminen.... Pitäis varmaan jotain veturilippuja alkaa tsekkaileen, koska 140 eskoo on aika ylihintasta. Tai sit jos tosiaanki vaan lentäis.

Mitähän sitä muuta.

Tänään ei oo muita suunnitelmia ku ajella kaupunkiin ja chillailla sit siellä.

Mo!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti